RVSite Builder

RVSite Builder

RVSite Builder és un constructor de llocs web avançat que li permet crear fàcilment un lloc web mitjançant un senzill procés pas per pas. Excepte que vostè sigui dissenyador de pagines web i desitgi començar amb la programació web, o si simplement no vol perdre el temps, RV Site Builder és per vostè!

El què obtens utilitzan RV és un maravellós aspecte i la capacitat d’interactuar amb els seus amics i clients mitjançant el seu nou lloc web. Vostè podrà personalitzar completament el seu lloc, i sabrà exactament el que el seu lloc web mostra gràcies al seu avançat editor WYSIWYG (el que veus és el que obtens)

Plantilles Modificables

Les plantilles en RVSite Builder són totalment personalitables, cada característica la controla el 100% fins el més mínim detall, el que li donarà la oporunitat de tenir un lloc web exclusiu, amb poca fatiga i malgastant molt poc del seu temps, tant valuós aquest dies!

Veure les plantilles disponibles aquí

Editor Avançat WYSIWYG

RVSite Builder és compatible amb tots els navegadors en circulació i funciona bé amb qualsevol plataforma o sistema operatiu ja sigui Windows, Macintosh o Linux.

Suport Multillengua

Vostè podrà crear fàcilment el seu lloc web en qualsevol idioma, amb l’excepció del idiomes de dreta a esquerra com l’àrab, ja que encara no és plenament compatible. SeeOux li pot oferir altres opcions en aquests casos, posis en contacte amb nosaltres.
Necessita crear un lloc web en un període de temps curt, però també necessita un lloc web personalitzat al màxim, eficient i professional? SeeOux li ofereix aquesta oportuitat a través de la colaboració amb RVSite Builder!