Allotjament Web

Esculli Pla d’Allotjament
SeeOux ofereix diferents solucions d’allotjament web d’alta qualitat i a preus competitius. Tenim els nostres servidors en diverses localitats del món, a E.E.U.U., a Anglaterra, a Itàlia i els nostres plans d’allotjament estan dissenyats per satisfer qualsevol exigència.

Amb Seeoux tindrà tot el que necessita i es podrà sentir segur. Oferim la nostra experiència i el nostre treball per oferir-li productes vàlids i de alta qualitat. Tot suportat des de una infraestructura super confiable i un equip de professionals preparats.

Garantim el suport 24×7, 365 dies a l’any, via telefon, via chat, via ticket i e-mail. Garantim el 99,9% de Uptime dels nostres servidors cada mes, i per fer sentir els nostres clients més segurs, oferim “60 dies de satisfacció o reemborsament”.

Sentis segur, esculli Seeoux.es!

Realitza el teu lloc web amb tots els mitjans necessaris i a la teva disposició que proporcionem a tots els dissenyadors web. En els diferents plans d’allotjament incloem una suite formada d’eines i programes gratuïts, per fer realitat el teu projecte de la millor manera possible.  Tenint cPanel per cada lloc web, Fantastico Script amb totes les seves eines i CMS integrats, RVsiteBuilder per crear un lloc web únic i personalitzat en pocs passos.

Podrà disposar d’aquests i molts d’altres mitjans per iniciar la seva feina amb Seeoux.es

* Si us plau, si vostè necessita un pla personalitzat d’allotjament, no deixi de posar-se en contacte amb nosaltres que li farem un pressupost a mida.

Característiques GO X2
Basic Business
Espaci en Disc 6000 MB 5000 MB 10000 MB
Ample de banda llimitato llimitato llimitato
S.O Linux CentOS. CentOS. CentOS
Domini 1 1 1
Dominis Afegits no + 2 + 3
Subdominis 20 100 200
Contes de correu electrònic 20 300 500
Base de dades MySQL 6 10 30
cPanel check check check
RVSite Builder no check check
Antispam i Antivirus yes yes yes
Copies de Seguretat check check check
Suport 24/7 check check check
UpTime Garantitzat 99,9% 99,9% 99,9%
Satisfet o devolució 60 dies. 60 dies. 60 dies.
Cost Anual
(Impostos Inclosos)
€. 23,60 €. 47,40 €. 93,40
Procedir amb la compra acquista acquista acquista

Comparativa de plans d’allotjament