cPanel Hosting

El panell de control que oferim a tots els nostres clients és el famós cPanel, que li permet gestionar i controlar de manera clara i intuitiva i funcional el seu lloc web. Degut a la facilitat d’ús que proporciona cPanel, no és necessari el coneixament del llenguatge de línies de comandes, ni haurà de ser un expert en programació php, html, mysql, etc… Seeoux li ofereix la possibilitat de registrarse , crear i fer visible un lloc web, tot integrat amb cPanel en tots els plans d’allotjament de què disposem permeten controlar amb facilitat tots els aspecres del seu lloc web.

Moltes funcions pel seu pla d’allotjament web amb cPanel

L’allotjament web de Seeoux+cPanel li ofereix a vostè i els seus clients una cpacitat il·limitada de personalització de característiques. Vostè serà capç de gestionar i crear fàcilment els plans d’allotjament personalitzats, en base a les seves necessitats i les dels seus clients.

Més control i menys problemes

Amb els nostres plans de hostinf i amb cPanel vostè pot actualitzar la seva informació de contacte, contrasenyes, fer còpies de seguretat del lloc web entre d’altres moltes coses com:

  • Crear subdominis
  • Revisar i controlar els Logs del sistema
  • Agregar contes de correu electrònic i desviar-les a diferents clients de correu
  • Configurar, administrar, crear contes FTP

…y molt més.

D’aquesta manera, cada acció necessària es pot fer fàcilemtn desde el seu cPanel perquè tingui menys preocupacions i es senti més lliure.

Simple i fàcil d’utilitzar

El panell de control cPanel és tan intuitiu i senzill que qualsevol persona amb qualsevol nivell de coneixement pot aprendre ràpidament i treballar d’imediat en el seu lloc web, només es necessiten uns pocs clics per configurar-ho tot i mantenir el control, just davant de cada funció s’ofereixen alguns consells útils d’ús, li semblarà molt senzill.

Mantingui els seus clients y el seu web sota control

Cada propietari d’un domini amb nosaltres, pot consultar les seves estadístiques del seu lloc web a través de les eines adequades de cPanel, vostè pot mantenir sota observació totes les dades importants, tals com l’espai en disc, l’ample de banda, recursos SQL, recursos globals, els del client de correu electrònic, són dades de gran ajuda per mantenir-ho tot sota el seu control i fixar-se, en el cas que sigui necessari, si ha de cambiar a un pla “ad-hoc” o bé com està aprofitant el seu pla d’allotjament actual.

Suport Multillengua

cPanel li permet utilizar la lengua que prefereixi.

amb cPanel i Seeoux la gestió del seu allotjament web serà fiable, fàcil d’utilitzar, personalitzable i segura al 100%