Allotjament Web

Esculli Pla d’Allotjament
SeeOux ofereix diferents solucions d’allotjament web d’alta qualitat i a preus competitius. Tenim els nostres servidors en diverses localitats del món, a E.E.U.U., a Anglaterra, a Itàlia i els nostres plans d’allotjament estan dissenyats per satisfer qualsevol exigència.

Amb Seeoux tindrà tot el que necessita i es podrà sentir segur. Oferim la nostra experiència i el nostre treball per oferir-li productes vàlids i de alta qualitat. Tot suportat des de una infraestructura super confiable i un equip de professionals preparats.

Garantim el suport 24×7, 365 dies a l’any, via telefon, via chat, via ticket i e-mail. Garantim el 99,9% de Uptime dels nostres servidors cada mes, i per fer sentir els nostres clients més segurs, oferim “60 dies de satisfacció o reemborsament”.

Sentis segur, esculli Seeoux.es!

Realitza el teu lloc web amb tots els mitjans necessaris i a la teva disposició que proporcionem a tots els dissenyadors web. En els diferents plans d’allotjament incloem una suite formada d’eines i programes gratuïts, per fer realitat el teu projecte de la millor manera possible.  Tenint cPanel per cada lloc web, Fantastico Script amb totes les seves eines i CMS integrats, RVsiteBuilder per crear un lloc web únic i personalitzat en pocs passos.

Podrà disposar d’aquests i molts d’altres mitjans per iniciar la seva feina amb Seeoux.es

* Si us plau, si vostè necessita un pla personalitzat d’allotjament, no deixi de posar-se en contacte amb nosaltres que li farem un pressupost a mida.

Característiques GO X2
Basic Business
Espaci en Disc 6000 MB 5000 MB 10000 MB
Ample de banda 20 GB 20 GB 40 GB
S.O Linux Red Hat Ent. Red Hat Ent. Red Hat Ent.
Domini 1 1 1
Dominis Afegits no + 2 + 3
Subdominis 20 100 200
Contes de correu electrònic 20 300 500
Base de dades MySQL 6 10 30
cPanel check check check
RVSite Builder no check check
Antispam i Antivirus yes yes yes
Copies de Seguretat check check check
Suport 24/7 check check check
UpTime Garantitzat 99,9% 99,9% 99,9%
Satisfet o devolució 60 dies. 60 dies. 60 dies.
Cost Anual
(Impostos Inclosos)
€. 23,40 €. 47,40 €. 93,40
Procedir amb la compra acquista acquista acquista

Comparativa de plans d’allotjament