Qui som

logo sttStt Srl és una companyia d’internet especialitzada en serveis de web hosting, housing streaming A/ V i comerç electrònic amb seu a Frosinone al Lazio Italià. Operem desde 2003, amb el nom de Stt agafant com a referència el que havíem desenvolupat amb un altre nom desde 1996. Durant aquests anys Stt ha desenvolupat una infrastructura tecnològica confiable, col·laborant amb un dels més grans centres de dades de EE.UU., Anglaterra i Italia. Aquests centres de dades són els més avançats i segurs del món, amb la millor tencologia possible avui dia. Això fa que es centrin principalment en el desenvolupament de serveis que coincideixin amb els nostres productes, això fa que Stt sigui capaç d’oferir serveis professionals per allotjar llocs web, servidors dedicats, streaming d’audio /video, comerç electrònic y sistemes ERP.

L’estrucura corporatica de Stt Ltd es composa de persones que han adquirit experiència en els últims anys en diverses àrees de la comunicació, marketing, TI, i de la relació amb els clients. L’equip d’operacions consta de joves amb grans habilitats en diversos camps de la informàtica amb grans ambicions de creixament i desenvolupament.

En el sector de hosting, Stt ha donat vida a diferents marques com:

Amb qui comercialitza plans d’allotjament compartit destinats a despatxos profesionals, institucions, agències web, profesionals i persones que busquen serveis de qualitat de forma ràpida i eficient, per no mencionar l’assistència 24/7.